Avantajele ferestrelor termopan

In ultimii zece ani lumea a ales sa-si monteze geamuri termopane in detrimentul geamurilor cu profile din lemn sau metal. Firma noastra va ofera o gama larga de modele de termopane rehau, rulouri termopane si feronerie ferestre la preturi competitive.

Se cunoaste faptul ca ferestrele ocupa 10% din suprafata unei incaperi. Cea mai mare parte a caldurii se pierde prin acest mediu. Geamurile clasice nu puteau oferi o izolare termica adecvata si astfel s-a ajuns la folosirea unor noi tehnologii pentru prevenirea acestui inconvenient.

Datorita tehnologiei profilelor PVC geamurile termopan sunt foarte performante in ceea ce priveste izolatia termica si acustica. Profilele ferestrelor termopan sunt acoperite cu aditivi speciali ce confera materialului rezitenta la impact, durabilitate si rezistenta la ardere.

Alt avantaj al ferestrelor termopan este aspectul modern – simplu si elegant. Prin prisma materialelor folosite acest tip de tamplarie necesita minima intretinere (se curata usor cu apa, sapun sau detergent), nu necesita revopsirea iar ramele sunt complet reciclabile.

Geamul termopan este evolutia naturala a ferestrei clasice in ceea ce priveste mentinerea caldurii in interiorul casei, izolarea fonica excelenta, durabilitatea profilului si intretinerea usoara.

Doua ferestre: doua parti mobile

Doua ferestre: o parte fixa si una mobila

O fereastra cu o parte fixa

O fereastra cu o parte mobila

Trei ferestre: doua parti mobile si una fixa

Trei ferestre: trei parti mobile

Trei ferestre: una mobila si doua parti fixe

Usa

Usa cu traversa