Crearea unui ambient placut in locuinta

Cand ne intoarcem acasa dupa o zi obositoare ne gandim la un singur lucru: relaxare. Acest lucru lucru este esential pentru sanatatea noastra fizica si psihica.

Avem nevoie de o adevarata „bariera” pentru vremea de afara, zgomotul cotidian si de ce nu, de un plus de intimitate. Mai exact avem nevoie de rulouri exterioare. Acestea reprezinta solutia optima in indeplinirea cerintelor enumerate. Mai mult, rulouri exterioare din aluminiu pot fi considerate adevarate sisteme antiefractie, pe langa functia de „bariera” pentru lumina, zgomot si temperatura. Acest lucru este foarte important pentru siguranta dumneavoastra.

Chiar si in cazul in care aveti montate geamuri termopane de la o firma renumita (termopane Rehau, Gealan, Veka etc) inca exista un inconvenient: riscul crearii efectului de sera. Tinand cont ca transferul termic se realizeaza in cea mai mare parte prin ferestre, montarea unui set de rulouri exterior si rulouri jaluzele va face diferenta.

Pentru protectia garajului dumneavoastra puteti achizitiona un sistem de rulouri usi de garaj si beneficiati de aceleasi avantaje ca in cazul montarii unor rulouri pvc si usi interior termopan.

Astfel totul se rezuma la urmatoarele intrebari:
Doriti mentinerea unei temperaturi constante in incapere?
Doriti sa blocati patrunderea razelor solare si a zgomotului?

Doriti intimitate? Siguranta?
Toate aceste beneficii pot fi obtinute cu ajutorul montarii rulourilor exterioare.

Doua ferestre: doua parti mobile

Doua ferestre: o parte fixa si una mobila

O fereastra cu o parte fixa

O fereastra cu o parte mobila

Trei ferestre: doua parti mobile si una fixa

Trei ferestre: trei parti mobile

Trei ferestre: una mobila si doua parti fixe

Usa

Usa cu traversa